DE VOORDELIGSTE

registreer voor de
scherpste prijs.

+31 0528-265006

Helpdesk

Bestanden check

Wij doen altijd een gratis bestands controle.

Ma - do : 8:00 - 16:30 uur
vrij : 8:00 - 16:00 uur

Online altijd open

Wat is DTF printen

Bij DTF printen wij full-color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag aan op de transfers en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te verwerken. De print is zeer helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op het textiel.
Deze nieuwe manier van textiel bedrukken heeft grote voordelen omdat het milieuvriendelijk is.

Vanaf 1 stuk leverbaar

Het allergrootste voordeel, vergeleken met zeefdruk transfers, is dat DTF al vanaf 1 exemplaar te bestellen is. Dat je verschillende logo’s in diverse kleuren kan combineren zonder meerkosten.

Geschikt voor heel veel stoffen.

Praktisch alle stoffen zijn te bedrukken zoals Katoen, Polyester, gemengde weefsels, Nylon, Leer, Viscose en vele andere soorten.

Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat DTF bedrukkingen op bijna alles toepasbaar is en veel voordelen heeft, zoals de rekbaarheid en dat ze vele malen gewassen kunnen worden (wij hebben het getest tot 60 keer wassen op 40°C graden). Na de 60 wasbeurten is er nauwelijks verschil te zien ten opzichte van de eerste wasbeurt, de prints blijven dus van topkwaliteit.

Razendsnelle levertijden.

De levertijden zijn met deze technieken ook sneller omdat het maken van deze bedrukkingen aanzienlijk sneller gaat dan andere technieken.-Geen “cracking”
-Levendige kleuren
-Geen verkleuring
-Zacht gevoel

NOG GEEN ACOUNT MAAK ER SNEL EEN!

Chat openen
1
Waarmee kan ik u helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Waar kunnen wij u mee helpen?