Geschikt voor harde materialen

Wat is UV-DTF?

Met onze UV-DTF printer kunnen we hoogwaardige digitale bedrukking printen die vervolgens aan te brengen zijn op allerlei materialen. Als ze maar een harde ondergrond bieden!

Bestel UV-DTF transfers

Met deze nieuwe technologie is het mogelijk om een bedrukking aan te brengen alsof het een sticker is. Hierdoor is het mogelijk om vanaf kleine oplages producten te bedrukken met eigen ontwerp. Zonder opstartkosten!

De techniek achter UV-DTF printen

Ultraviolet (UV) DTF printen is een relatief nieuwe techniek die de voordelen van ultraviolette uithardingstechnologie combineert met superscherpe prints. De inkt die we gebruiken voor deze transfers bevat een lichtgevoelige verharder, die razendsnel droogt bij blootstelling aan uv-licht. Dit maakt het mogelijk om de print op harde oppervlakken over te brengen, ze stijlvast te maken en ze een lange levensduur mee te geven!

Wat zijn de voordelen van UV-DTF?

Alleen de gedrukte inkt hecht zich bij UV-DTF aan het materiaal waar de bedrukking op wordt aangebracht. Daardoor is het mogelijk om vrijstaande logo’s en andere ontwerpen aan te brengen op bijna elk product. De bedrukking is krasvast en heeft een lange levensduur. Ideaal voor je productassortiment of voor het maken van relatiegeschenken in eigen huisstijl!

Welke materialen zijn geschikt om te bedrukken?

Je kunt UV-DTF stickers aanbrengen op diverse harde ondergronden. Dankzij de sterke lijm hecht de transfer aan nagenoeg iedere ondergrond.

Op welke materialen je UV-DTF prints kunt gebruiken?

Glas
Metaal
Plastic
Hout
Leer

Hoe breng je een UV-DTF print aan?

Een UV-DTF aanbrengen is bijna net zo makkelijk als een sticker plakken. Zorg dat het oppervlak goed ontvet is voor je begint: hiervoor kun je het beste onze alcoholdoekjes gebruiken. Verwijder de witte folie van de transfer en plak de print op direct op de juiste plek; werk van binnen naar buiten en druk de sticker goed aan. Na 15 minuten drogen kun je de transparante film voorzichtig verwijderen en is je product klaar voor gebruik!

  1. Ontvet het oppervlak goed
  2. Positioneer de print en verwijder de witte folie
  3. Druk de print goed vast; begin in het midden
  4. Laat de print 15 minuten rusten
  5. Verwijder de transparante film.

Aandachtspunten bij het aanbrengen

  • UV-DTF stickers kunnen na aanbrengen niet meer (of heel moeilijk) verwijderd worden van producten. Wees je hiervan bewust!
  • Breng de transfer alleen aan op een harde ondergrond. Flexibel materiaal kan ervoor zorgen dat de bedrukking breekt.
  • Zorg voor een vetvrije ondergrond: zo weet je zeker dat de bedrukking goed hecht.
  • De bedrukking is waterproof: na het aanbrengen vormt water dus geen probleem.

In welke afmetingen zijn UV-DTF prints mogelijk?

UV-DTF prints zijn bij ons altijd 550 mm breed. Met de lengte kunnen we variëren: die kan 250mm, 500mm of zelfs 1000mm zijn. Zo kun je jouw ontwerp naar wens laten afdrukken!

UV-DTF 550x1000mm UV-DTF 550x500mm UV-DTF 550x250mm

Interesse in UV-DTF transfers?

We kunnen ieder ontwerp omtoveren tot een prachtige print. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor UV-DTF printing, of neem contact met ons op!

Bestel UV-DTF transfers Contacteer ons
Gegevens

Adres
Industrieweg 59
7903 AJ Hoogeveen

KVK nummer
04055070

BTW nummer
NL807305868B01

Contact opnemen
Openingstijden
Maandag 08:00 - 16:30
Dinsdag 08:00 - 16:30
Woensdag 08:00 - 16:30
Donderdag 08:00 - 16:30
Vrijdag 08:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten